Stiinta & Tehnologie

#laptop second hand #idei afaceri #laptop

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu un laptop second hand

Vrei sa ai mai multi bani pentru lucrurile care iti plac si pe care ti le doresti? stiu, banii sunt intotdeauna o problema. Cand ai reusit sa strangi o suma frumusica de bani pentru a-ti indeplini o dorinta, imediat apare o problema pe care trebuie sa o rezolvi urgent. Si uite asa fondul de vacanta se transforma in fondul pentru zile negre. Dar parca prea des se ivesc zile negre, nu-i asa?!

Poate ca esti angajat, poate ca te bucuri de un salariu bunicel, insa stim amandoi ca banii nu sunt niciodata de ajuns. si cu cat avem mai multi bani, cu atat avem tendinta de a cheltui si mai multi. Oare ajungem vreodata sa fim satisfacuti pe deplin de conditia noastra financiara?! Cu siguranta DA!

Vrei sa fii antreprenor? Da???

Nu te aud! Spune un hotarat DA! Daca ai raspuns cu DA intrebarii mele, atunci in cele ce urmeaza iti voi dezvalui 6 idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe CHIAR ACUM, din incinta casei tale, cu un laptop second hand. Exact, nici macar nu ai nevoie sa investesti intr-un laptop nou. Verifica gama de laptopuri second hand de pe ElectronicOutlet.ro si achizitioneaza produsul necesar startarii unei afaceri de megasucces, chiar de la tine de acasa.

Nu stii ce afacere de succes sa incepi de acasa? Constientizeaza urmatoarele lucruri:

  • La ce esti tu cel mai bun din lume;
  • Ce abilitati ai;
  • Ce talente ai;
  • Ce activitate iti place sa intreprinzi cel mai mult.

Exact, ideea profitabila de afacere este exact raspunsul acestor intrebari!

Nu vrei sa fii antreprenor? NU???

Ok, nu te obliga nimeni sa devii antreprenor. Nu te forteaza nimeni sa iti asumi o responsabilitate pe care nu ti-o doresti. Cu toate acestea, ti-ar strica niste bani in plus? Oare nu ti-ar placea ca banii castigati din pasiunea ta cea mai mare sa ii folosesti pentru a-ti plati o vacanta, de exemplu, pentru a-ti schimba masina sau pentru orice alta dorinta, nevoie sau plecere pe care o ai?! Ba sigur ca ai vrea sa ai mai multi bani!

Tocmai de aceea las aici 6 idei de afaceri profitabile pe care le poti realiza chiar de la tine de acasa si ramane la aprecierea ta daca incepi sau nu sa produci bani CHIAR DE ASTaZI!

Iata 6 idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu un laptop second hand:

  1. Blogger – daca iti faci un blog pe domeniu propriu, preferabil .ro, dupa aproximativ 6 luni de zile, dupa ce creat un mic brand din blogul tau, ai scris pe blog minimum 30 de articole, iar Google ti-a indexat site-ul, iti poti monetiza blogul si talentul in scriu. Cum? Simplu. Contactezi firme si le propui sa le faci reclama scrisa pe blogul tau. in plus, poti publica reclame Google, poti face marketing afiliat si asa mai departe.
  2. Content writer / ghost writer – daca nu vrei sa iti faci un blog, dar ai talent la scris, poti deveni content writer sau ghost writer pentru altii. Contacteaza firme si ofera-te sa te ocupi de blogurile site-urilor lor de afaceri. invata sa te vinzi. Convinge cat mai multe firme sa scrii pentru ele si nu vei mai duce grija banilor. Poti colabora si cu specialistii SEO, ei au multi clienti persoane juridice si intotdeauna vor dori sa colaboreze pe termen lung cu cineva priceput la scris.
  3. Scriitor / scriitor-fantoma – daca ai talent la scris, publica o carte. Din vanzarea cartii tale poti primi bani lunar. Nu foarte multi, dar reprezinta o metoda de a-ti suplimenta veniturile. Bani mai multi ai castiga daca ai deveni scriitor-fantoma, adica sa fii platit pentru a scrie altora bestseller-uri. O da, nu este o munca usoara, dar castigurile sunt frumoase. Nu stiai ca se poate asa ceva?! O, ba da, exista o multime de scriitori doar cu numele, in spatele lor se afla intotdeauna un scriitor-fantoma.
  4. Web designer / creator de site-uri - daca esti specialist in domeniul IT, realizeaza site-uri si vinde-le SAU ofera-te sa realizezi contra-cost pentru alti site-uri. Poti fi platit pentru a crea site-uri de prezentare, bloguri, magazine online si asa mai departe. Nu oricine stie sa realizeze un site, cu atat mai putin sa-l optimizeze din toate punctele de vedere. Ca sa fii web designer part time vei avea nevoie si de niste accesorii laptop second hand. Verifica preturile si alege accesoriile cu cel mai bun raport calitate-pret.
  5. Afacere de tip afiliere – acceseaza site-urile de profil si vezi ce mari branduri vand si se promoveaza prin afiliati. Sfatul meu este sa semnezi un contract cu un intermediar care are in portofoliul sau numeroase branduri care folosesc afiliatii pentru cresterea vanzarilor. iti trebuie un laptop si numeroase conturi de socializare pentru promovarea produselor care iti plac. Pentru fiecare produs cumparat, tu o sa primesti un comision din valoarea de achizitie a produsului respectiv. Comisioanele sunt frumusele.
  6. Afacere de tip MLM (Multi Level Maketing) – daca nu stii niciun intreprinzator care are o afacere de tip MLM pentru a te prelua in reteaua lui de vanzatori, atunci cauta pe internet afaceri MLM si aplica pentru a deveni unul din multitudinea de mici antreprenori care isi suplimenteaza astfel veniturile. Daca iti creezi propria retea de vanzatori, ai posibilitatea de a castiga pe luna mii de euro fara prea mult efort. in primul rand, gandeste-te ce gama de produse ti-ar placea sa vinzi prin intermediul afacerii tale de tip MLM, afla daca ai avea cumparatori pentru produsele pe care le vizezi, apoi aplica pentru obtinerea unei afaceri de tip MLM.

BONUS!!! Iti mai dau inca 10 idei de afaceri pe care le poti realiza de acasa cu ajutorul unui laptop second hand.

Poti deveni: asistent virtual, vanzator online, manager de conturi social media, consultant intr-un domeniul in care tu excelezi, youtuber, podcaster, editor, contabil, meditator si translator.

Asadar, pentru a-ti suplimenta veniturile si pentru a patrunde incet, dar sigur, in lumea antreprenorilor, iti sugerez sa te gandesti la ce anume esti tu cel mai bun din lume, ce anume ti-ar placea sa faci in timpul tau liber si care este tipul de afacere profitabila pe care o vei deschide in viitorul apropiat.

Nu mai amana – banii vin spre tine incepand de acum!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea