Stiinta & Tehnologie

#ces 2009 #armata britanica #telefon mobil medical #icephone

iCEPhone, prezentat pentru prima data la CES 2009

Show-ul de electronice din Las Vegas, CES 2009 , nu este gazda doar numelor mari din industrie, dar si a celor mai mici, care incearca sa intre pe piata de electronice.

Astfel, la CES a fost lansat iCEPhone , telefonul medical, care a fost realizat cu ajutorul medicilor si armatei britanice.

Telefon mobil ceva mai special

Producatorul sustine ca terminalul combina doua elemente unice care vor fi de ajutor utilizatorului, o platforma care sustine un software medical si un telefon mobil cat se poate de inovativ.

Terminalul este denumit si "telefonul mobil medical", pentru ca are preincarcat un cu software care poate raspunde la orice urgenta medicala de care utilizatorul are nevoie. Terminalul mai are tastatura QWERTY completa, Wi-Fi, Bluetooth, functii Push-To-Talk (PTT) si este dual-SIM.

Specificatii tehnice


iCEPhone masoara 127 x 60,8 x 23,3 mm si cantareste 210 grame. Ecranul terminalului este de 3 inch, sensibil la atingere, suporta 264.000 de culori si are o rezolutie de 240 x 400 pixeli.

Modelul are o conectivitate foarte buna, de la GPRS si EDGE la 3G cu HSDPA si Wi-Fi 802.11b/g. iCEPhone ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional, suporta mesaja SMS, MMS, e-mail si vine la bord cu suita Mobile Office, Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF.

Nu ii lipseste nici receptorul GPS, player-ul muzical si video si camera foto de 3,1 MP cu autofocus si flash LED. Pretul terminalului nu a fost anuntat, iar in prezent distribuirea lui se face doar prin producator. iCEPhone exista si intr-o versiune militara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea