Stiinta & Tehnologie

#hyundai #ix20 #kia venga

Hyundai Ix20: imagini oficiale inainte de Paris

Hyundai a lansat primele fotografii cu modelul ix20, noua sora a lui Kia Venga , care a fost lansata anul trecut la Frankfurt.

Masurand 4,10 metri lungime, cu o latime de 1,77 metri si o inaltime de 1,60 metri, noua masina urmeaza aceeasi filosofie de design introdusa de ix35 si promite sa fie destul de activa pe piata. Noul ix20 va fi disponibil la alegere fie cu unul dintre cele doua motoare pe benzina, fie cu motor diesel.

Motorul pe benzina de 1,4 litri va livra 90 CP, in timp ce mai puternicul propulsor de 1,6 litri va fi capabil sa dezvolte 126 CP. Motorul diesel de 1,4 litri vine cu 90 CP.

In ceea ce priveste pretul, Hyundai ix20 va incepe de la 16.000 euro si isi va face debutul pe piata pana la sfarsitul anului.

Proiectat si dezvoltat la centrul european Hyundai din Russelsheim, Germania, ix20 este cel de-al doilea model Hyundai, dupa ix35, care adopta noul limbaj de design “ fluidic sculpture ”. Numele Ix20 reflecta adaptabilitatea noului model Hyundai asociata clasei crossover si ilustreaza functia de transport persoane combinata perfect unei experiente de sofat placute, dinamice.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea