Stiinta & Tehnologie

#hyundai accent #fiabilitate #clasa sub-compacta

Hyundai Accent, o masina fiabila

Hyundai Accent a fost declarat vehiculul sub-compact cu cele mai putine probleme, primind titlul de "Most dependable sub-compact car” din partea companiei J. D. Power and Associates in cadrul studiului pentru anul 2008 “Vehicle Dependability Study" (VDS). Studiul a cercetat problemele cu care s-au confruntat proprietarii care au achizitionat, in urma cu trei ani, un vehicul nou, model al anului 2005. Studiul se bazeaza pe raspunsurile a peste 52.000 de proprietari de vehicule noi achizitionate in perioada noiembrie 2004 - aprilie 2005.

Hyundai Accent a inregistrat numai 187 de probleme la 100 de masini, ceea ce inseamna o imbunatatire cu 20 de procente comparativ cu rezultatele din 2007. Aceasta imbunatatire se datoreaza unor modificari aduse motorului si sistemului de climatizare, printre altele.

Studiul VDS cerceteaza problemele care apar la vehiculele vechi de trei ani, care au avut un singur proprietar. Aspectele cel mai des analizate in acest sens sunt tinuta de drum, manevrabilitatea, sistemul de franare, modul de manevrare al scaunelor, dinamica si rezistenta in timp, atat la interior cat si la exterior , a materialelor.

VDS este unul dintre cele trei studii de calitate de care J.D. Power and Associates se ocupa, alaturi de “Initial Quality Study” (IQS), care masoara calitatea oferita de masina dupa 90 de zile de la achizitionare , si studiul “Automotive Performance, Execution and Layout ” (APEAL), care cerceteaza perceptiile clientilor asupra designului, echiparilor disponibile si performantei noilor lor vehicule.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea