Stiinta & Tehnologie

#full hd #procesor #lansare #smartphone #Ascend P2 #viteza internet

Huawei lanseaza Ascend P2, cel mai rapid telefon din lume

Producatorul chinez Huawei a dezvaluit ieri o serie de detalii legate de Ascend P2, smartphone-ul pe care-l va lansa oficial in cadrul evenimentului Mobile World Congres 2012, ce va avea loc in perioada 25-28 februarie 2013 la Barcelona.

Potrivit celor de la Huawei, Ascend P2 este cel mai rapid telefon din lume in ceea ce priveste viteza navigarii pe internet. Cu ajutorul modemului LTE Cat4, dispozitivul poate descarca de pe internet cu viteze de pana la 150 Mbps.

De asemenea, Huawei Ascend P2 vine echipat cu un ecran HD de 4,7 inci, un puternic procesor de quad core de 1,5 Ghz si 1 GB memorie RAM. Dispozitivul ofera o capacitate interna de stocare de 16 GB, care insa nu poate fi extinsa, intrucat nu este prevazut cu un slot pentru card.

Ascend P2 mai beneficiaza si de o camera foto de 13 megapixeli, capabila sa filmeze full HD. Smarthone-ul va fi comercializat la pretul de 400 de euro, urmand sa fie disponibil pe piata din Europa incepand cu a doua parte a acestui an.

Sursa foto: playtech.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea