Stiinta & Tehnologie

#htc #android #touch hd2 #touchscreen

HTC Touch HD2 ar putea rula Android

Taiwanezii de la HTC planifica noi terminale din familia Touch , iar modelele ar putea rula sistemul de operare Android.

Seria Touch de la HTC s-a innoit la inceputul anului 2009 cu doua telefoane, Touch Diamond2 si Touch Pro2.

Specificatii tehnice


Primele informatii despre noile modele din familia Touch vin direct de la surse din interiorul HTC si au fost publicate de britanicii de la RegHardware (Register Hardware).

Acestia au scris pe site-ul lor ca noile dispozitive HTC Touch vor rula sistemul de operare Android, astfel renuntandu-se la Windows Mobile, chiar si versiunea 6.5 care se va lansa in luna octombrie oficial pe piata. Mai mult, noile telefoane, denumite Touch HD2 , vor veni cu un surplus de 100 Mhz putere la procesor, astfel in loc de un model Qualcomm de 528 Mhz, vom avea parte de unul cu o putere de 628 MHz. Alte modificari hardware in constructia terminalelor nu a fost semnalata de catre sursele de la HTC.

Alte detalii

Nu se stie nici daca ecranul va ramane neschimbat . Totusi, se presupune ca noile modele vor fi echipate cu display-uri sensibile la atingere care vor avea o rezolutie de 480 x 800 pixeli.

Din pacate, in prezent, acestea sunt toate detaliile referitoare la noile dispozitive mobile HTC Touch. Nu se stie cand vor fi anuntate oficial sau care va fi pretul de achitie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea