Stiinta & Tehnologie

#htc #windows phone # htc titan

HTC Titan mini-review - telefonul gigant cu Windows Phone

HTC Titan este printre putinele device -uri mobile (daca nu singurul) care ruleaza Windows Phone dar dispune de un ecran imens, de 4,7 inci, caracteristici care il aduc aproape de look-ul unei tablete PC . Gizmodo a realizat un review al gigantului HTC. Sa vedem impreuna ce le-a placut si ce nu.

In primul rand, avantajul suprem al HTC Titan in fata celorlalte device-uri cu sistem de operare similar este ca afisarea Windows Phone pe un ecran de 4,7 inci da relevanta unui OS despre care parerea generala este excelenta. Cu alte cuvinte, duce Windows Phone intr-o zona de admiratie si face ca lucrul cu un astfel de sistem de operare sa devina o placere. Pe parte hardware, pe langa ecranul imens cu rezolutie de 480x800, se remarca procesorul de 1,5 GHz si camera foto de 8 MP cu posibilitati de filmare la 720p.

Telefonul este foarte slim (doar 9,9 mm). Pana acum, Titan s-a bucurat doar de laude. Totusi, cei de la Gizmodo atrag atentia ca exista si probleme cu modelul testat. Este vorba despre autonomia destul de redusa a device-ului, evident acest lucru fiind cauzat de display-ul imens. Folosit in mod obisnuit, HTC Titan va trebui reincarcat in fiecare zi, dar se pare ca acest impediment paleste in fata avantajelor amintite de cei care au testat "micul prieten gigant", cum l-au numit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea