Stiinta & Tehnologie

#design #telefon mobil #htc tattoo #tattoomyhtc

HTC Tattoo primeste un serviciu special de personalizare

Compania HTC a lansat un serviciu special care ajuta utilizatorii sa isi personalizeze telefonul mobil .

Web site-ul dedicat prezinta o serie de design-uri standard, dar si posibilitatea de a crea ceva unic.

Tattoo My HTC

Serviciul lansat de HTC se numeste . Partea buna este ca website-ul este disponibil in Europa prin urmare utilizatorii romani pot sa isi achizitioneze modele de carcase dorite.

Un design predefinit costa in jur de 12 euro, iar unul personalizat costa aproximativ 15 euro. Utilizatorii pot folosi sabloanele si culorile de pe site, dar pot incarca si imagini proprii pe care sa le ataseze telefonului. Productia carcaselor personalizabile se face in Shenzhen, China si toate comenzile pe care compania le onoreaza se fac din acest oras. Reprezentantii companiei avertizeaza ca livrarea unei carcase se face in aproximativ 14 zile lucratoare . In perioada urmatoare este posibil ca serviciul sa se extinda si pentru alte modele HTC.

Specificatii tehnice HTC Tattoo

HTC Tattoo este al doilea telefon ce integreaza HTC Sense. Modelul masoara 106 x 55,2 x 14 mm, cantareste 108 grame si ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

La capitolul conectivitate, terminalul suporta Bleutooth , GPRS, EDGE, HSDPA si Wi-Fi. Totodata, HTC Tattoo integreaza serviciile mobile Google ca Maps, Search, Mail si Android de unde utilizatorii pot descarca aplicatii si jocuri.

Telefonul mai dispune si de o camera foto , de 3,2 MP, dar fara flash sau autofocus. Pentru marirea spatiului de stocare, terminalul vine dotat de slot pentru card microSD. HTC Tattoo este disponibil si in Romania si costa aproximativ 1.400 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea