Stiinta & Tehnologie

#htc #smart #india

HTC Smart se lanseaza oficial in India

Unul dintre cele mai recente telefoane mobile ale producatorului taiwanez HTC, modelul Smart se va lansa in curand oficial pe piata din India.

HTC Smart este un nou tip de smartphone ce creeaza o noua categorie de smartphone-uri: usor de folosit, dar in acelasi timp accesibile pentru oameni.

Specificatii tehnice

HTC Smart, care a fost initial cunoscut sub mai multe nume de cod, ca Touch.B sau Rome, se foloseste de platforma Qualcomm Brew Mobile, un sistem de operare care permite ca smartphone-urile sa fie oferite la niveluri mai agresive de pret, oferind flexibilitatea de a livra capabilitati de smartphone pe dispozitive din mai multe segmente. Dispozitiv este compact, masurand 104 x 55 x 12,8 mm si canrarind in jur de 100 de grame. HTC Smart are un ecran de 2,8 inch care afiseaza pana la 256.000 de culori si are rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Chiar daca nu are Wi-Fi, HTC Smart se prezinta destul de bine la capitolul conectivitate acesta fiind dotat cu GPRS si EDGE, plus 3G cu HSDPA, Bluetooth 2.0 cu A2DP, HTC ExtUSB (11-pin mini-USB 2.0) si slot pentru casti standard cu mufa de 3,5 mm.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale telefonului se numara si camera foto , care este destul de modesta, cu senzor de 3 MP, dar care dispune de autofocus si flash LED. Altfel, telefonul are incorporat player muzical si video.

Pretul lui HTC Smart pentru India este de aproximativ 170 USD, iar acesta se va lansa exclusiv prin operatorul de telefonie mobila Bharti Airtel. Dupa India, modelul se va lansa oficial si pe alte piete din Asia si Europa. Inca nu se stie cand terminalul va fi disponibil si in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea