Stiinta & Tehnologie

#htc #telefoane ieftine #telefoane htc

HTC refuza sa produca telefoane ieftine

HTC a anuntat ca a atins pragul de jos al preturilor pentru smartphone-urile sale si nu va produce niciun telefon mai ieftin ca HTC Desire C, deoarece acest lucru i-ar putea afecta imaginea de brand premium.

Chiar daca multi producatori vand volume mari de telefoane ieftine pe pietele emergente, HTC nu vrea sa renunte la calitate pentru un pret mai mic a anuntat CEO-ul Peter Chou.

Compania taiwaneza a lansat in ultima vreme smartphone-uri tot mai ieftine, dar se pare ca tendinta HTC se opreste la HTC Desire C, potrivit GSMArena.com.

HTC Desire C are un procesor Qualcomm single-core la 600 MHz, 512 MB memorie RAM si spatiu de stocare de 4 GB. Ecranul de 3,5 inci are rezolutie de numai 320x480, iar camera telefonului este de 5 megapixeli, cu autofocus si flash LED. Cel mai ieftin smartphone HTC, disponibil deja in Europa, ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cu interfata HTC Sense 4.0.

Sursa foto: Techfond.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea