Stiinta & Tehnologie

#android ice cream sandwich #htc #smartphone # htc zeta #telefon quad-core

HTC pregateste Zeta, primul telefon quad-core

Au aparut noi detalii despre primul realizat de HTC. Se numeste Zeta si va avea un procesor cu patru nuclee la o viteza de 2,5 GHz, alaturi de alte specificatii impresionante si un design special, scrie Slashgear.

HTC Zeta este unul dintre terminalele mobile care elimina aproape total granita dintre notebook-uri si telefoane. Echipat cu un procesor Snapdragon quad-core de 2,5 GHz, un GB RAM si un ecran de 4,5 inci high definition, Zeta ar putea deveni cel mai avansat smartphone de pe piata. Telefonul a rula Android 4.0 Ice Cream Sandwich , va fi alimentat de o baterie de 1.830 mAh si va avea un spatiu intern de stocare de 32GB.

Ceea ce frapeaza cu adevarat este grosimea device-ului: doar 9,8 mm. In acelasi timp, designul este atragator din cate ne-am putut da seama din singura fotografie cu gadgetul care circula pe internet in acest moment. Deocamdata nu se stiu detalii referitoare la data lansarii sau pretul HTC Zeta .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea