Stiinta & Tehnologie

#orange #vodafone #htc #smartphone #update #Android 4.1.1 Jelly Bean

HTC One X trece la Android Jelly Bean in retelele Vodafone si Orange

HTC One X primeste un update important in retelele Vodafone si Orange. Utilizatorii smartphone-ului HTC au deja la dispozitie pachetul de update la Android 4.1.1 Jelly Bean, cu interfata HTC Sense 4+.

Update-ul HTC One X disponibil abonatilor Vodafone si Orange include cateva imbunatatiri importante, alaturi de remedieri ale unor probleme software mai vechi.

Pachetul de update Android 4.1.1 Jelly Bean are o marime de peste 300 MB, iar dupa instalare HTC One X va avea o performanta generala mai buna si optiuni noi.

Interfata verde HTC a fost schimbata in albastru prin HTC Sense 4+, dar cele mai multe modificari ofera functii noi, potrivit Mobilissimo.ro.

Android Jelly Bean pe HTC One X include optiunea Power Saver in notificari, galeria foto poate fi conectata la servicii cloud, dar si la Facebook, Picasa si Flickr si ofera o functie noua, Maps, prin care se poate afla unde au fost facute fotografiile.

Sursa foto: Cosasconbotones.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea