Stiinta & Tehnologie

#htc #HTC One #htc one m8 #lansare htc one m8

HTC One M8 se lanseaza astazi: ce noutati aduce

HTC lanseaza astazi noul model de smartphone din seria One, cunoscut si sub numele de cod M8. Compania producatoare a demarat o campanie de promovare a noului produs inca de luna trecuta cand a anuntat lansarea pe contul sau de Twitter. HTC One M8 vine cu un display de 5 inci si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

Ecranul telefonului va fi cu siguranta unul Super LCD, folosit si la modelele anterioare HTC One si HTC Desire. Interfata va fi asigurata de un sistem de operare Android 4.4 KitKat, folosit si pe versiunea anterioara a modelelor One. HTC M8 va avea, mai mult ca sigur, un procesor quad-core Snapdragon 801 cu o viteza de 2,35 GHz si cu 2 GB de memorie RAM.

Zvonurile care indicau folosirea procesorului Snapdragon 805 par neintemeiate tinand cont ca acesta va fi disponibil pe piata abia dupa sfarsitul lunii iunie.

HTC One M8 va fi dotat si cu doua camere foto amplasate pe spatele aparatului. Cea din partea de jos va avea o rezolutie de 4,1 megapixeli, in timp ce a doua camera va permite masurarea distantei intre diverse obiecte din cadru permitand focusarea pe unul din acestea chiar si dupa ce fotografia a fost facuta.

Sursa foto: androidandme.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea