Stiinta & Tehnologie

#htc leo #windows mobile #snapdragon #smartphone

HTC Leo apare in primele imagini neoficiale

HTC Leo este terminalul care va rula sistemul de operare Windows Mobile 6.5 si care va avea un procesor Snapdragon de 1 Ghz.

Informatii despre acest model au mai aparut pe Internet, dar de data aceasta, detaliile sunt insotite si de imagini.

Specificatii tehnice

Sursa noilor zvonuri este site-ul HTCpedia.com care a publicat recent prima imagine a lui HTC Leo . Din pacate inca nu se stie sigur daca aceasta va fi varianta finala a lui Leo.

Pe langa sistemul de operare Windows Mobile si procesorul de un 1 Ghz Snapdragon, noul HTC mai dispune de un ecran sensibil la atingere care masoara 4,3 inch si are rezolutie de FWVGA, adica 480 x 800 px.

Modelul dispune de 512 MB memorie ROM si 320 MB memorie RAM si vine cu slot pentru card microSD. Nu se cunoste memoria flash a modelului, dar este posibil ca marirea spatiului de stocare sa se extinda pana la 32 GB. Alte detalii

La capitolul conectivitate HTC Leo se prezinta foarte bine. Primele informatii dezvaluie slot pentru mufa standard de 3,5 mm, Bluetooth 2.1, functii aGPS, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Spre deosebire de alte terminale HTC, acest model dispune de un senzor foto de 8 MP cu autofocus.

Desi nu exista informatii despre lansarea modelului este posibil ca HTC sa inceapa distributia lui Leo de la sfarsitul anului 2009. In prezent nu se cunoaste pretul smartphone-ului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea