Stiinta & Tehnologie

#htc legend #hero #vodafone uk

HTC Legend, din aprilie, oficial in Europa

Unul dintre cele mai noi telefoane mobile ale taiwanezilor de la HTC, modelul Legend va din data de 2 aprilie 2010 disponibil in magazinele din Europa.

Mai precis, operatorul de telefonie mobila Vodafone UK si-a prezentat ofertele de tarifare finale pentru acest terminal.

Specificatii tehnice

HTC Legend
, urmasul lui Hero a fost prezentat oficial in cadrul MWC 2010 alaturi de telefoanele HTC Desire si HTC HD Mini . Ca aspect, noul telefon mobil se aseamana destul de mult cu terminalul HTC Hero, deoarece are partea de jos usor curbata.

Totusi, carcasa acestui model este confectionata din aluminiu si nu din plastic ca in cazul lui Hero. La capitolul conectivitate HTC Legend se prezinta destul de bine, acesta fiind capabil de Bluetooth 2.1 cu tehnologia EDR, slot pentru mufa standard de 3,5 mm, iar navigarile pe internet se pot realiza prin EDGE, 3G cu HDPA sau Wi-Fi. Terminalul HTC Legend are un ecran AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode), sensibil la atingere cu o diagonala de 3,2 inch si care are rezolutie HVGA de 480 x 320 pixeli. Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara si procesorul Qualcomm MSM7227 de 600 MHz.

Alte specificatii

Fanii terminalului se mai pot bucura de obiectivul foto a lui HTC Legend, adica o camera foto de 5 MP cu flash LED,   autofocus si functii Geo-tagging. HTC Legend ruleaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare de la Google, adica android 2.1 eclair.

Oficial, telefonul va fi disponibil in toata Europa din luna aprilie 2010. In oferta Vodafone UK smartphone-ul va fi distribuit gratuit la un abonament valabil cel putin doi ani. In prezent nu se scrie cand modelul HTC Legend va fi disponibil si in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea