Stiinta & Tehnologie

HTC lanseaza modelele HTC Touch Viva si Touch 3G

Taiwanezii de la HTC au anuntat lansarea a doua noi terminale HTC Touch viva si HTC Touch 3G.

Cele doua telefoane suporta interfata TouchFLO, tehnologie dezvoltata de HTC care permite navigarea rapida, acces usor la agenda, mesaje si informatii.

HTC Touch Viva , la inaintare

Touch Viva este un telefon cu costuri medii, dar beneficiaza de anume caracteristici unice aduse de HTC, cum este interfata TouchFLO.

HTC Touch Viva masoara 104,5 x 59 x 15,7 mm si cantareste 110 grame, ruleaza sistemul de operare Windows Mobile Professional, versiunea 6.1 si suporta doar conectivitate EDGE si Wi-Fi. Terminalul are ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA, are camera foto de 2 megapixeli, memorie externa de 256 MB si cea interna de 128 MB RAM, plus slot pentru card microSD.

Telefonul face parte din clasa mid-range, va fi disponibil in nuanta de gri (Storm Gray) si va putea fi cumparat din magazinele din Romania la pretul de 222 de euro incepand cu octombrie 2008.

HTC Touch 3G se prezinta

HTC Touch 3G este ceva mai special, pentru ca aduce cu sine capabilitati de navigare pe internet cu viteza de descarcare de 18 ori mai mare decat standardul 3G cunoscut de noi pana acum.

Terminalul masoara 102 x 53,6 x 14,5 mm si cantareste 96 de grame, ruleaza sistemul de operare Windows Mobile Professional, versiunea 6.1 si suporta conectivitate, EDGE, HSPA si 3G cu HSDPA. Ca si fratele mai mic, acesta are un ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA, dar camera foto de 3.2 megapixeli, memorie externa de 256 MB si cea interna de 128 MB RAM, slot pentru card microSD si receptor GPS.

Telefonul face parte din clasa high-end, va fi disponibil in patru culori: negru (Sophisticated black), auriu (Noble gold), albastru ( Sparkle blue) si maro (Modern brown) si va putea fi cumparat din magazinele din Romania la pretul de 338 de euro incepand cu luna octombrie a acestui an.

HTC Touch Viva



HTC Touch 3G



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea