Stiinta & Tehnologie

#google android #htc g1 #t-mobile

HTC G1 in culori

La cateva luni de la marea lansare oficiala , terminalul HTC G1 este disponibil in mai multe culori.

Telefonul T-Mobile with Google, este primul mobil care ruleaza sistemul de operare Android.

Cu drag, de la ColorWare

Compania care a facut aceasta schimbare la fata este ColorWare, deja cunoscuta in Statele Unite ale Americii pentru carcasele multicolore aplicate telefoanelor mobile. Pentru ca multi ocoleau terminalul G1 din cauza look-ului modest, aceastia au rezolvat problema cu aplicarea unor noi carcase.

Modelele noi vor costa 150 de dolari americani si vor fi distribuite doar prin magazinele sau partenerii ColorWare. Alaturi de HTC G1, BlackBerry Bold a primit si el un tratament color, fiind stilizat de companie cu o carcasa roz cu violet.

Specificatii tehnice G1

Terminalul G1 masoara 117 x 55,7 x 17,1 mm si cantareste 158 de grame. Telefonul are ecran de 3,2 inch cu rezoltutie HVGA de 480 x 320 pixeli si 65.000 de culori. Android G1 dispune de serviciile Google preintantalate, adica Maps (satelit, trafic si vizualizare strazi inclus), G-mail, YouTube, Calendar si Google Talk. Totodata, camera foto din dotare este de 3,1 megapixeli, dar fara capabilitati de captare video.

Bateria lui G1 Android rezista pana la 5 ore de convorbiri si pana la 130 de ore in modul stand-by. Telefonul are tastatura QWERTY completa fizica, memorie ce poate fi extinsa pana la 8 GB, dar nu are Bluetooth stereo cu A2DP. Telefonul G1 va functiona cel mai bine in retele cu acoperire 3G.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea