Stiinta & Tehnologie

#htc endeavor #mobile #htc endeavor c2 #one x #lansare htc endeavor

HTC Endeavor C2, urmasul lui One X, va fi lansat in octombrie

Zvonurile despre un HTC One X+ se transforma in realitate prin noul telefon HTC Endeavor C2, pe care compania taiwaneza planuieste sa-l lanseze in luna octombrie in Europa.

HTC urmeaza sa lanseze versiuni imbunatatite ale telefoanelor sale de top pana la sfarsitul anului. Urmasul lui HTC One X este HTC Endeavor C2, in timp ce HTC One V va fi inlocuit de HTC Proto, cu un ecran mai mare.

HTC Endeavor C2 va avea specificatii mai bune decat HTC One X, insa pretul sau va fi cu doar cativa euro mai mare, scrie PhoneArena.com.

Noul HTC Endeavor C2 si-ar putea face debutul in Marea Britanie in jurul datei de 1 octombrie 2012, iar noul smartphone HTC va utiliza procesorul quad-core Nvidia Tegra 3 la 1,7GHz si va include o paterie mai puternica.

HTC Endeavor C2 va fi disponibil in mai multe optiuni de culoare decat HTC One X, va avea incluse casti urBeats, va utiliza tehnologia ClearVoice si ar putea rula Android 4.1 Jelly Bean cu interfata HTC Sense 4.1.

Foto: SlashGear.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea