Stiinta & Tehnologie

#ecran HD #HTC DNA #HTC DNA Deluxe #telefon mobil #smartphone

HTC Droid DNA, telefonul cu ecran full HD, a fost lansat in SUA

HTC Droid DNA a inceput seria de lansari si ar putea ajunge in curand primul smartphone cu ecran full HD disponibil mondial. Telefonul este a doua lansare HTC cu ecranul 1080p, dupa HTC J Butterfly, disponibil exclusiv in Japonia.

Smartphone-ul cu ecran de 5 inci si rezolutie full HD 1920x1080 a sosit deja in SUA. In afara de ecranul impresionant, HTC Droid DNA include un procesor quad-core, memorie RAM de 2 GB si o camera foto de 8 megapixeli. Super-telefonul este comercializat la un pret de 600 dolari, fara abonament, si de 200 dolari, cu abonament pe 2 ani.

Versiunea internationala a telefonului se numeste HTC Deluxe, dar nu are deocamdata stabilita o data pentru lansare, potrivit GSMArena.com.

Chiar daca HTC a facut primul pas catre telefoanele cu ecran full HD prin HTC Droid DNA si HTC Deluxe, compania taiwaneza va avea de infruntat o concurenta puternica la inceputul anului 2013. Mai multi producatori mari de telefoane lucreaza la smartphone-uri cu ecran 1080p ce vor fi lansate anul viitor.

Sursa foto: Anandtech.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea