Stiinta & Tehnologie

HTC Dream nu pare visul iubitorilor de electronice

Cunoscut si sub numele de G1, HTC Dream va fi primul telefon care va rula sistemul de operare Google.

Din pacate numele terminalul, Dream (vis), nu este cel mai potrivit, pentru ca din imaginile aparute pe internet, HTC G1 lasa de dorit.

Specificatii tehnice

Din pacate specificatiile tehnice ale acestui telefon nu sunt prea multe. Din spusele oficiale a celor de la HTC, Dream va avea tastatura virtuala tactila completa QWERTY cu reactie haptica , dar din imagini se vede clar ca telefonul are si tastatura QWERTY fizica .

Se prea poate ca urmatoarea specificatie sa se refere tot la tastatura si anume la cea fizica mentionata mai sus: lunga de 5 inchi si lata de 3 inch. Noi speram sa fie totusi ecranul terminalului. Totodata, sub tastatura, telefonul va avea butoane speciale de navigare pe internet.

Alte zvonuri, neoficiale, spun ca HTC Dream va avea un procesor Qualcomm 7201 platform de 528MHz CPU, bineinteles ecranul sensibil la atingere, memorie RAM de 128 MB si o camera foto de 3 megapixeli, probabil doar cu autofocus, fara flash, ca cea a lui HTC Diamond.

Site oficial

Site-ul oficial al terminalului, //htcdream.com, spune despre acest terminal ca ar fi cel care ar indeplini visul oricarui dintre noi, iar descrierea lui HTC G1 este: "Your mobile dreams are about to come true...", adica "visele tale mobile se vor adeveri in curand".

Totodata de pe site aflam ca terminalul HTC Dream se va lansa in toamna lui 2008 si ca telefonul va fi cel mai cautat si dorit telefon de pe piata in acest an.

Zvonurile independente spun totusi ca Dream va aparea pe piata prima data in reteau T-Mobile pe data de 13 octombrie, dar ca va fi disponibil pentru pre-comanda din data de 17 septembrie. Pana acum terminalul are un numar destul de mare de poze si filme care atesta existenta lui.





Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea