Stiinta & Tehnologie

#uk #t-mobile #htc desire

HTC Desire se lanseaza la britanici prin T-Mobile

Unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile ale anului, modelul HTC Desire va fi distribuit in Marea Britanie prin operatorul de telefonie mobila T-Mobile.

Smartphone-ul HTC Desire a fost prezentat in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2010 care s-a desfasurat la Barcelona in luna februarie 2010.

Specificatii tehnice

HTC Desire s-a lansat impreuna cu o noua versiune a aplicatiei HTC Sense si este in continuare axat pe imbunatatirea interactiunii cu persoanele cele mai importante pentru utilizator. Astfel, HTC Friend Stream, o noua aplicatie care este lansata si sub forma unui widget, organizeaza toate retelele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari. HTC Desire dispune de un display AMOLED de 3,7 inch care afiseaza pana la 16 milioane de culori si are rezolutie de 480 x 800  pixeli. Modelul foloseste un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz si este capabil sa ruleze Adobe Flash 10.1. La fel ca HTC Legend, model care a fost prezentat impreuna cu HTC Desire, terminalul dispune de un joystick optic.

Alte detalii

Spre deosebire de multe terminale ale producatorului, HTC Desire dispune de tehnologia Dolby Mobile . Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara conectivitatea ridicata sau camera foto de 5 MP care poate face capturi video in format HD ( high-definition ).

In Marea Britanie, HTC Desire se va lansa pe data de 29 martie la abonament cu o serie de extra-optiuni. In Romania, HTC Desire impreuna cu modelul Legend sau HD mini vor fi disponibile prin intermediul operatorilor locali, cat si prin canale directe. Pretul celor trei telefoane mobile nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea