Stiinta & Tehnologie

#lg optimus black #mobile #htc desire hd # android ics

HTC Desire HD si LG Optimus Black raman fara Android ICS

Suita de anunturi despre smartphone-uri ce primesc update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich a fost intrerupta: HTC Desire HD si LG Optimus Black nu vor primi niciodata un update oficial la ICS.

HTC si LG au anuntat ca cele doua smartphone-uri se numara printre telefoanele ce vor ramane cu Android 2.3 Gingerbread.

In cazul HTC Desire HD, compania taiwaneza a explicat exact motivul pentru care utilizatorii telefonului nu se vor putea bucura de Android Ice Cream Sandwich. Deoarece Android 4.0 ocupa mult spatiu de stocare, instalarea lui ar putea necesita o noua partitionare a memoriei telefonului, proces ce poate sterge datele personale ale utilizatorului, potrivit GSMArena.com.

Anuntul despre LG Optimus Black a fost facut pe contul de Twitter al diviziei canadiene a companiei. LG nu a clarificat pana acum motivele pentru care LG Optimus Black nu va primi update la Ice Cream Sandwich, dar decizia nu a surprins deoarece se stia ca nici LG Optimus 2X nu va beneficia de Android 4.0.

Foto: Versus.io, Burak.pl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea