Stiinta & Tehnologie

#android #bravo #htc

HTC Bravo apare in imagini neoficiale pe internet

La doar cateva zile de la aparitia lui HTC Touch.B , un posibil urmas a lui Touch2 , taiwanezii scapa pe internet fotografiile unui nou telefon mobil, HTC Bravo .

Modelul, care ruleaza sistemul de operare Android, se va lansa in 2010 si s-ar putea sa fie modelul de varf al producatorului pentru acest an.

Specificatii tehnice

Imaginile noului telefon mobil au fost insotite si de o lista destul de cuprinzatoare de specificatii tehnice. Astfel, HTC Bravo vine dotat cu un ecran sensibil la atingere, AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) care are o diagonala generoasa de 3,7 inch si rezolutie WVGA.

Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara si un procesor qualcomm snapdragon de 1GHz, memorie interna de 512 MB, cea RAM de 320 MB, dar cu posibilitatea de marire a spatiului de stocare, probabil pana la 32 GB, desi acest detaliu nu a fost inca confirmat.

Alte detalii


Noul smartphone de la HTC va avea conectivitate ridicata, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA/HSPA si Wi-fi, Bluetooth, USB, functii aGPS si posibil receptor GPS, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm. Pentru camera foto , cei de la HTC au optat pentru un senzor foto de 5 MP cu autofocus si flash LED dublu.

Pe langa faptul ca HTC Bravo va rula sistemul de operare Android 2.0 , nu se mai cunosc alte detalii. Este posibil ca telefonul mobil sa se lanseze in primavara lui 2010, mai precis in luna aprilie. In aceeasi perioada se speculeaza ca va fi prezentanta si noua versiunea de Android, Flan 2.1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea