Stiinta & Tehnologie

HTC anunta modelul Touch HD

HTC a anuntat lansarea terminalul HTC Touch HD, cel care in urma cu cateva zile se afla in rubrica de zvonuri.

HD este un dispozitiv destinat segmentului de divertisment si se prezinta a fi adevaratul rival iPhone.

La prima vedere

HTC Touch HD are ecran de 3,8 inch cu rezolutie , intrare pentru mufa standard de 3,5 mm si camera foto de 5 megapixeli cu autofocus . Asemenea lui HTC Diamond , noul terminal dispune de interfata care ofera acces rapid catre contacte, mesaje si informatii.

"Astazi, ecranele plate de dimensiuni mari, internetul, continutul video au devenit standard. HTC Touch HD aduce cu sine experienta online si multimedia perfecta. Traim intr-o perioada in care conceptul de divertisment trece prin schimbari majore", a declarat Peter Chou, Presedinte si CEO al HTC.

Specificatii tehnice

Terminalul HTC Touch HD masoara 115 x 63 x 12 mm, cantareste 146 de grame si functioneaza retele WCDMA de frecvente 900/2100 MHz. Ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional si suporta conectivitate HSPA, 3G cu HDSPA si Wi-Fi.

Are ecran de 3,8 inch cu rezolutie WVGA , camera de 5.0 megapixeli cu autofocus, dar fara flash, memorie interna ROM de 512 MB si RAM de 256 MB, plus receptor GPS cu functii aGPS. Totodata, terminalul are un procesor Qualcomm MSM7201a de 528 MHz si vine la pachet cu un card de memorie de microSD de 8 GB.

HTC Touch HD va fi disponibil in Europa in ultima parte anului 2008 si apoi pe celelalte piete. Terminalul va fi disponibil din luna noiembrie a acestui an si pe piata de telefoane mobile autohtona la pretul de 534 de euro, fara taxe.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea