Stiinta & Tehnologie

#htc #mobile #htc desire #htc desire x

HTC a publicat specificatiile noului HTC Desire X

HTC va lansa in curand un nou membru al familiei de smartphone Desire, iar specificatiile noului HTC Desire X, ce va fi disponibil in doua culori, alb si albastru, au fost dezvaluite de materialele promotionale din Taiwan.

Mai mic decat HTC One X, noul HTC Desire X are un ecran de 4 inci Super LCD WVGA si un design inspirat de HTC Desire V, smartphone-ul dual-SIM vandut pana acum doar in Asia.

HTC Desire X are un procesor dual-core 1 GHz si memorie RAM de 768 MB, alaturi de spatiu de stocare de 4GB. Telefonul HTC include si un slot microSD, alaturi de o oferta de stocare in cloud: 25 GB in Dropbox.

Cu o marime de 118,5x62,3x9,3 mm si o greutate de 120 g, HTC Desire X are o marime comparabila cu un iPhone, iar camera foto inclusa este de 5 megapixeli si include aceleasi tehnologii utilizate de HTC One X si HTC One S.

HTC Desire X, cunoscut si sub numele de cod HTC Proto, ruleaza Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich cu interfata HTC Sense 4.0, insa pretul sau nu a fost anuntat deocamdata.

Foto: TechnoBuffalo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea