Stiinta & Tehnologie

HP prezinta iPAQ 500 Series

Voice Messenger prezinta functii Voice over Internet protocol (VoIP), "push" email si sistemul de operare Windows Mobile 6. Telefonul este disponibil cu peste 20 de comenzi vocale pentru operatii hands-free. Folosind o functie "voice reply", utilizatorii pot raspunde la email prin dictarea si trimiterea acestora folosind comenzi vocale. Deasemenea utilizatorii pot asculta mesajele email sau text, pot naviga prin taskuri si pot porni diferite aplicatii. Aditional, HP iPAQ Voice Messenger detine Wi-Fi built-in pentru a oferi alternativa VoIP.

Prin integrarea cu sistemele de telefonie obisnuite, se poate elimina necesitatea acestora beneficiind de comunicatii streamline si IT management redus. Conform HP, telefonul bazat pe platforma Windows Mobile 6 ofera profesionistilor o experienta Outlook Mobile avansata, vizionand emailurile in format original HTML si acces rapid la contacontacte, cautare. Telefonul ofera si elemente digital entertainment cum ar fi ascultarea muzicii, jocuri video, vizionare video, photo-sharing in mod wireless, in timp ce optiunile de conectivitate includ GSM/EDGE si tehnologie wireless Bluetooth. Bateria incarcata are o durata de functionare de 6 ore de convorbiri continue. Lansarea pe piata si pretul nu au fost dezvaluite, acestea variind international.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea