Stiinta & Tehnologie

#sisteme sonorizare #solutii comunicatii #kelinick

Helinick iti aduce solutii profesionale pentru comunicatii cu sisteme de sonorizare si adresare publica

Aplicatiile diverse implicate de marile intruniri, precum congrese si conferinte, dar si adunarile in cadrul anumitor institutii impun incorporarea anumitor echipamente performante care sa sustina intreaga activitatea desfasurata. Aceste sisteme de sonorizare si adresare publica indeplinesc o sfera extinsa de solutii tehnice, performante si inteligente prin sisteme de conferinta, sisteme de discutii, aparatura pentru functii specifice precum traducerea simultana, sistem de votare.

Bucura-te de rezultate de succes generate de specialistii Helinick

Experienta specialistilor angajati in cadrul companiei Helinick se reflecta in furnizarea solutiilor adaptate spatiilor care se doresc dotate cu aplicatii electronice specifice dedicate sistemelor de sonorizare si adresare publica.

Serviciile complexe asigurate de expertii in securitate si comunicatii cuprind:

  • Adaptarea echipamentelor conform cerintelor impuse de preferintele clientilor si legile pietei de porfil;
  • Configurarea solutiilor tehnice;
  • Avizarea proiectului si integrarea echipamentelor necesare;
  • Programarea anumitor sisteme integrative si punerea lor in functiune;
  • Implementarea aplicatiilor si instruirea personalului nominalizat cu buna functionare a sistemelor de adresare publica in cadrul unei institutii.

Instalezi nu doar niste sisteme de sonorizare, ci stabilesti coerenta si armonia din cadrul conferintei

Intalnirile oficiale au loc in spatii amenajate pana la cel mai mic detaliu, atat din punct de vedere organizational, cat si din punct de vedere tehnic.

In consecinta, acestea trebuie sa corespunda unor norme esentiale privind calitatea sunetului, multitudinea functiilor asigurate de echipamentele instalate si facilitatea utilizarii, astfel incat toti participantii sa acceseze usor informatiile prezentate.

  • Sistemele clasice de discutii sunt prezente in majoritatea centrelor de conferinta de dimensiuni mici si medii (de pana la 150 de participanti) si asigura principalele cerinte pentru configuratii flexibile dedicate inteligibilitatii discursurilor, inregistrarii acestora si redarea in format MP3.

In plus, beneficiezi de optiunea de interfatare cu echipamente multimedia performante care asigura traducerea simultana in cel putin 31 de limbi;

  • Sistemele de conferinta se adreseaza salilor de congrese si intruniri de mari dimensiuni si asigura functii complexe de gestiune a controlului accesului prin ID, a discutiilor si traducere simultana.

La fel ca si sistemele de discutii, aceste sisteme de conferinta au un design atractiv, usor de integrat in orice spatiu specific.

Acestea sunt create pentru a sustine intalnirile de mare amploare, asigurand pana la 4000 de unitati de discutie, traducere vorbitor plus 31 de limbi, vot electronic, acces facil prin functia de touch screen si controlul automat al camerelor video.

Acceseaza gama variata de configuratii asigurate de sistemele de sonorizare si adresare publica

Solutiile moderne furnizate de specialistii companiei Helinick pentru sistemele de adresare publica prevad instalarea unui panou de afisaj LCD care ofera tuturor participantilor instructiunile clare pentru conectare si participarea eficienta in cadrul conferintelor.

Tehnologiile de control acces prin ID reprezinta o masura de siguranta, organizare si buna functionare a desfasurarii sedintelor, congreselor si conferintelor.

Serviciile complete pentru proiectele de instalare sisteme de sonorizare si adresare publica sunt disponibile pentru clientii din intreaga tara, solicitarile fiind mai intai proiectate de specialisti in functie de informatiile communicate.

Ulterior se stabileste termenul de instalare, prin acord mutual cu solicitantii.

Sunt asigurate instalarea si punerea in functiune a sistemelor, fie ca sunt fixe sau mobile, implementarea software-urilor si instruirea personalului.

Puteti afla mai multe detalii consultand accesand website-ul: helinick.ro

Sau va puteti adresa telefonic unui reprezentant Helinick:

  • 021 404 44 44
  • 0745 394 665

Date de contact

E-mail: office@helinick.ro

Adresa sediu Helinick: Str.Eraclie Arion, Nr.4, Sector 1, Bucuresti

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea