Stiinta & Tehnologie

HAT Romania anunta telefoanele Samsung SoulB si L700

Daca in urma cu cateva saptamani anuntam ca SoulB s-a lansat peste hotare, azi HAT Romania anunta acest terminal plus un al doilea, care la un moment dat vor calca pragul tarii noastre.

Samsung SoulB este fratele mai mic al lui foto de 3 megapixeli cu flash LED.

Nu ii lipseste nici player-ul muzical care suporta formate MPR, AAC, AAC+, e-AAC+, WMA si RA, iar la capitolul de conectivitate Soulb poate HSDPA si Bluetooth-ul 2.0 pentru transfer de date .

Samsung L700 la inaintare

Noul terminal masoara 109 x 46 x 12,8 mm, ca si SoulB este un telefon compact metalic candybar, care va functiona in retele GSM (850/900/1800/1900 + 2100 MHz). Are ecran de 2,1 inchi cu 262.000 de culori, tastatura standard alfanumerica si camera foto de 2 megapixeli cu flash LED.

Player-ul muzical din dotare suporta formate MP3, AAC, AAC+, e-AAC+, WMA si RA, telefonul avand si radio FM incorporat. Terminalul are 30 MB memorie interna si are slot pentru card microSD, iar la capitolul conectivitate telefonul este prevazut cu 3G (WEDGE) si Bluetooth 2.0.

Samsung SoulB este disponibil pe piata din Germania inca de la inceputul lui iunie, urmand sa fie disponibil si pentru majoritatea pietelor din restul Europei, Africa, Asia si America de Sud. Samsung L700 va fi lansat in iulie in Europa de Est si mai apoi in restul Europei, Orientul Mijlociu, Asia de Sud -Vest si Asia de Sud-Est.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea