Stiinta & Tehnologie

Grundig B700, aproape Blackberry, sigur Linux

Similar cu multe alte gadgeturi BlackBerry , Grundig B700 intra in familia telefoanelor ce opereaza pe Linux, aducand un design nu tocmai comod pentru utilizatori.

Avem de-a face cu un smartphone cu tastatura QWERTY , care aduce mai degraba cu un calculator de buzunar, decat cu un terminal mobil. Avand un display care poate fi inchis complet, B700 se poate transforma intr-un astfel de calculator de buzunar, cel putin aparent si avem astfel de-a face cu o revolutionara tehnologie anti-furt.

Inapoi la lista de specificatii tehnice , telefonul ne va oferi un display QVGA de 2.4 inch, o camera de 2 megapixeli (cu zoom de pana la 4x) si functii de MP3 player . Nu putem uita de extensiile de memorie microSD, in caz ca memoria interna de 100 MB nu ne este suficienta. Trebuie sa mentionam ca telefonul este dotat cu un radio FM, Push Email si alte radiouri quad-band GSM/EDGE de mare viteza, pentru cei nu se pot plimba fara terminalul preferat.

Familia telefoanelor ce opereaza pe platforma Linux se mareste continuu si in curand Symbian si Windows Mobile se vor simti amenintate de OS-ul preferat de telefoanele BlackBerry.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea