Stiinta & Tehnologie

#gresso #lady diamond #telefon mobil de lux #diamant #ceramica #aur

Gresso lanseaza terminalul Lady Diamond

La scurt timp dupa lansarea terminalului Skeleton Gold , rusii de la Gresso lanseaza un nou model, Lady Diamond .

Asemenea altor modele ale companiei si acest telefon este unul de lux, dar de aceasta data este destinat femeilor.

Specificatii tehnice

Gresso Lady Diamond masoara 119,5 x 48 x 14 mm, cantareste 150 g si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, dar o versiune mai veche, 6.0. Telefoanele mai suporta si conectivitate Bluetooth, dar numai versiunea 1.2, au atat USB, cat si microUSB.

Terminalele au ecran confectionat din cristale de safir, cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 65.000 de culori. Nu le lipseste nici camera foto de 2 MP si player-ul muzical cu suport pentru un singur format , MP3.

Alte detalii

Colectia vine cu suport pentru mesaje SMS si MMS, dar nu si e-mail. Conectivitatea la internet nu este mare, utilizatorul dispunand numai de GPRS si de broswer-ul WAP 2.0 care nu se stie daca are suport HTML.

Gresso Lady Diamond este o editie foarte limitata, din aceasta colectie fiind disponibile doar 8 modele, iar materialele folosite sunt ceramica de culoare fuchsia, aur de 18 k si tastatura cu diamante albe. Pretul unui terminal este de 5.500 USD si pot fi achizitionat doar prin magazinele Gresso.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea