Stiinta & Tehnologie

#aur masiv #cristale de safir #telefon mobil de lux #avantgarde skeleton #skeleton gold #gresso

Gresso lanseaza telefonul Skeleton Gold

La doua luni de la lansarea oficiala a colectiei Avantgarde Skeleton , rusii de la Gresso anunta modelul Skeleton Gold .

Asemenea altor colectii de mobile de lux, seria initiala Gresso, Avantgarde Skeleton, contine terminale unicat in editie limitata.

Specificatii tehnice

Asemenea terminalelor de la Bellperre si cele din colectia Gresso ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, dar o versiune mult mica, 6.0. Telefoanele mai suporta si conectivitate Bluetooth, dar numai versiunea 1.2, au atat USB, cat si microUSB.

Terminalele au ecran confectionat din cristale de safir, cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Nu le lipseste nici camera foto de 2 MP si player-ul muzical cu suport pentru formate MP3.

Colectia vine cu suport pentru mesaje SMS, MMS si e-mail. Conectivitatea la internet nu este mare, utilizatorul dispunand numai de GPRS si de broswer-ul WAP 2.0 care nu se stie daca are suport HTML.

materiale de constructie

Carcasa noului model Gresso este confectionata din aur masiv de 18 k. Ecranul si panoul dorsal transparent ale lui Skeleton Gold sunt acoperite cu un strat de cristale se safir de 42 de k.

Editia Avantgarde Skeleton contine doar 15 telefoane mobile si fiecare model are o serie si un design propriu. Reprezentantii companiei declara ca "inspiratia pentru aceste modele vine de la ceasurile Swiss Skeleton ".

Gresso Skeleton Gold poate fi achizitionat la pretul aproximativ de 14.700 RON. Terminalul va avea o serie limita de 50 de exemplare si poate fi cumparat prin site-ul oficial al producatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea