Stiinta & Tehnologie

#personalizare #telefon mobil lux #gresso

Gresso isi personalizeaza telefoanele mobile

Gresso , producatorul rus de telefoane mobile de lux, anunta lansarea unui nou serviciu pentru clientii sai.

Astfel, cei care vor sa aiba telefoane scumpe mai speciale pot opta pentru o personalizare a propriilor terminale.

Personalizare la extrem

Reprezentantii Gresso scriu pe pagina oficiala ca doritorii au la dispozitie in jur de 40 de combinatii disponibile de personalizare a telefoanelor de lux puse spre vanzare de companie. Clientii pot schimba sau comanda direct o serie de carcase din diferite materiale printe care si piele de caiman (specie de aligator).

Printre alte variatiuni posibile se numara designul exclusiv al tastaturii sau gravarea unor texte sau litere pe suprafata telefonului. In cadrul Gresso’s Online Boutique clientii pot personaliza terminalele de la preturi care incet de la 2.200 USD. Dupa plata, telefonul va fi livrat in decurs de maxim 14 zile. Specificatii ale telefoanelor Gresso

Telefoanele Gresso sunt candybar-uri care masoara in jur de 116 x 46,5 x 16 mm si cantaresc aproximativ de 120 de grame. Telefoanele vin dotate cu radio FM stereo si player video cu suport pentru formate MIDI, WMA, WAV, AVI, ASF si WMV. Ecranele dispozitivelor sunt fabricate din sticla cu cristale de safir de 42K care le fac astfel rezistent la zgarituri.

Display-ul modelelor are rezolutie QVGA de 240 x 320 px si afiseaza pana la 262.000 de culori. Terminalele mai dispun de conectivitate Bluetooth, GPRS si EDGE si au Camera foto modesta de 2 MP fara flash sau autofocus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea