Stiinta & Tehnologie

#formula 1 #gresso #grand monaco #metallic ceramic black carbon

Gresso anunta colectia de terminale Grand Monaco

Gresso , producatorul rus de telefoane mobile de lux a anuntat lansarea colectiei de modele Gresso Grand Monaco .

Pe site-ul oficial, reprezentantii companiei au declarat ca inspiratia pentru aceste terminale vine de la cursele de Formula 1.

Specificatii tehnice

Telefoanele Gresso din colectia Grand Monaco sunt candybar-uri care masoara 116 x 46,5 x 16 mm si cantaresc in jur de 120 de grame. Telefoanele vin dotate cu radio FM stereo si player video cu suport pentru formate MIDI, WMA, WAV, AVI, ASF si WMV.

Asemenea altor terminale Gresso, ecranul dispozitivului este fabricat din sticla cu cristale de safir de 42K care il fac astfel rezistent la zgarituri. Display-ul modelelor are rezolutie QVGA de 240 x 320 px si afiseaza pana la 262.000 de culori.  Telefoanele au doar 30 MB memorie interna, dar vin cu slot pentru card microSD, iar upgrade-ul se poate face pana la 2 GB, dispun de conectivitate Bluetooth, GPRS si EDGE si au camera foto modesta de 2 MP fara flash sau autofocus.

Materiale folosite

Cei de la Gresso au imbracat telefoanele cu aceleasi materiale care sunt folosite la fabricarea masinilor de curse, adica aliaj de titaniu , ceramica high-tech si fibra de carbon. Fibra de carbon a fost folosita atat pentru partea frontala, cat si pentru capacul bateriei care are un sistem special magnetic de inchidere si ancorare.

Tastatura terminalului este confectionata dint-o placa de otel si este acoperita un un strat de titaniu. Colectia contine doua modele " Metallic Ceramic Black Carbon " si "Metallic Ceramic Black Carbon". Ambele costa 2.100 USD si pot fi comendate prin site-ul oficiala Gresso.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea