Stiinta & Tehnologie

#bucuresti #premio #hil-serv #romania #goodyear

Goodyear Romania si HIL-SERV au deschis un nou centru Premio in Bucuresti

Pe vreme de criza si in conditiile in care sa incepi o astfel de afacere inseamna foarte multi bani, Goodyear Dunlop Tires Romania impreuna cu partenerul sau, HIL SERV, au inaugurat astazi al doilea magazin-service Premio din Bucuresti, al 7-lea din lantul local de franciza.

Intr-un mediu specific unui service auto, cu mecanici imbracati in salopete albastre curate inca si multe , au luat cuvantul, pe rand: Cristian Rosioru – Retail Manager pentru Romania si Bulgaria si Viorel Hilea – administrator al firmei HIL-SERV din Bucuresti. Laturi de acestia, s-au aflat Alina Mihaescu – Marketing & PR Manager pentru Romania si Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires Romania, Bogdan Banicescu – reprezentant vanzari.

Situat pe Strada Turnu Magurele, Nr. 40-42, Sector 4, Bucuresti, noul centru Premio HIL-SERV este menit sa deserveasca o gama variata de nevoi legate de service-ul de roti pentru autovehicule rutiere si comerciale usoare de pana la 3 tone si juma(tate, putand sa serviseze pana la 7 masini simultan in spatii de lucru exterioare.

Intrebat daca nu este totusi dificila supravietuirea activitatii de tip service pe timp de criza, Viorel Hilea, partener asociat al HIL-SERV Bucuresti, a explicat ca vechimea in aceasta zona a pietei si experienta acumulata le asigura trainicia. "Locatia in care ne desfasuram in prezent activitatea este activa inca din 1998. Cei peste 12 ani de activitate desfasurata in zona si dedicata exclusiv comercializarii de si service-ului complet de rot,i ne aduc in prezent in medie peste 50 de clienti pe zi".

Goodyear Dunlop Tires Romania si-a propus, dupa cum a declarat astazi Cristian Rosioru, sa extinda conceptul de service si retail, implementat deja in 7 puncte, intr-un total de 15 astfel de centre numai in 2010. Prima franciza Premio a fost introdusa in 1996 in Germania. In prezent sunt peste 4000 de magazine-service Premio in intreaga Europa.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea