Stiinta & Tehnologie

Glu Mobile si Sony Pictures fac echipa

este unul din cei mari distribuitori de jocuri pentru telefoanele mobile, cu realizari proprii de titluri ca Super K.O. Boxing!, Stranded si Brain Genius si care se lauda cu colaborari dintre cele mai mari producatori ca Atari, Activision, Konami, Harrah's, Hasbro, Warner Bros., Microsoft, PlayFirst, Games, SEGA si Sony.

Cat despre Television International nu mai trebuie spuse multe lucruri, clar este ca cele companii au semnat un contract prin care se vor ajuta reciproc.

Obligatii

Acum ca intelegerea a fost semnata, Glu Mobile se angajeaza sa distribuie un numar de jocuri deja existente cat si titluri in numele Sony Pictures Television International prin Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latina, Canada, Australia si Noua Zeelanda.

Primul joc care va fi distribuit va fi un joc realizat pentru filmul "Hancock" ce il are in distributie pe actorul Will Smith, in rolul unui super-erou nonconformist. Wheel of Fortune si Jeopardy, jocuri produse de Sony vor fi si ele printre primele distribuite in lume.

Asa se face treaba

Mike Wald, senior vice presedinte, pay television si new media distribution in cadrul Sony Pictures Television International declara: "Aceasta intelegere cu Glu Mobile este de importanta strategica pentru afacerea noastra de distributie. Continutul pentru telefoanele mobile, adica si jocurile dedicate, sunt un element important si suntem bucurosi ca ii avem pe Glu aproape pentru a ajunge cat mai departe in lume."

Greg Ballard, presedinte si CEO al Glu Mobile completeaza: "Suntem mandrii sa fim partenrii cu Sony Pictures Television International. Acestia ofera brand-uri mari si de renume, pe langa jocuri pentru dispozitivele mobile de calitate."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea