Stiinta & Tehnologie

Glu Mobile il aduce pe Batman pe telefoanele mobile

Iata ca vine sa salveze omenirea... inca o data. Mai precis " Cavalerul Negru ", este gata sa invadeze telefoanele mobile. Nu te-ai prins? Este vorba de Batman.

Filmul The Dark Knight s-a lansat nu de mult in cinematografele americane, ajungand rapid in box-office si asa cum era de asteptat, pelicula are si un joc pentru dispozitivele mobile.

Omul-liliac

Jocul pentru telefoanele noastre a fost realizat cu licenta celor de la Warner Brothers . Bineinteles ca jucatorul va intra in pielea virtuala a personajului principal Bruce Wayne alias Batman care va trebui sa salveze Gotham City de planurile viclene ale lui Joker.

Jocul a fost dezvoltat de catre compania deja cunoascuta noua Glu Mobile . Ca promotie pentru filmul care s-a lansat, Glu Mobile a lansat si continut promotional si unic pentru telefoanele mobile cu The Dark Knight , adica 8 screensavere animate, 31 wallpapere, 4 tonuri muzicale si 14 tonuri de voce.

Film care inspira

Se pare ca filmul The Dark Knight nu a inspirat doar dezvoltatorii de jocuri pentru dispozitivele mobile si pe cei telefoane, pentru ca nu se multe a fost lansat un model de telefon Nokia numit "Nokia 6205 The Dark Knight", terminal care avea embla lui Batman incrustata pe carcasa. Din pacate acest model a fost disponibil numai la americani in reteau Verizon.

Jill Braff, vice presedinte serion al global publishing in cardul Glu Mobile declara: "Suntem mandrii ca noi suntem cei care au dezvoltat acest joc si ca am putut lucra cu Warner Brothers. Jocul este dinamic si plin de actiune, iar utilizatorii vor putea sa experimenteze stiluri de lupta foarte variate pentru a-si infrange inamicii si pe Joker."

In prezent jocul a fost lansat doar in Statele Unite si poate fi descarcat de pe site-ul oficial Glu Mobile contra unei sume de bani. Dar Jill Braff a mai mentionat ca jocul este disponibil "fanilor din intreaga lume", adica nu va mai trece mult timp cand il vom avea si noi.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea