Stiinta & Tehnologie

#gigabyte #mobile world congress #rival iphone #telefon mobil #windows mobile

Gigabyte lanseaza un terminal rival iPhone

Noul terminal este si el un rival Apple iPhone si va fi prezentat in cadrului show-ului de electonice Mobile World Congrees 2009 ce va vea loc la Barcelona.

Reprezentantii Gigabyte au mai spus ca la MWC 2009 vor prezenta trei terminale din categoriile Multimedia, Business si Stil.

Starul Gigabyte


Rivalul Apple iPhone pe care Gigabyte doreste sa il lanseze pe piata se numeste Gsmart S1200. Din imaginile aparute pe internet telefonul pare un concurent de luat in seama.

Asemenea altui concurent iPhone recent aparut, modelul Toshiba TG01 , telefonul celor de la Gigabyte este foarte subtire si el, masoarand doar 11 mm grosime.

Modelul Gsmart S1200 ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1 si are la bord un procesor puternic, adica Qualcomm 7200A de 528MHz. Telefonul are ecran tactil, posibil de 3,2 inch si cu rezolutie VGA.

Alte detalii

Alaturi de terminalul Gsmart S1200, compania Gigabyte, cunoscuta pentru fabricarea componentelor de hardware pentru PC-uri, a declarat ca va ma prezenta inca doua telefoane, printre care si Gigabyte MS820 care a fost deja vazut si la editia din 2008 a MWC .

Pe zona de telefoane Business, reperezentatii companiei nu au dorit sa dea prea multe detalii si au declarat ca gama de telefoane va fi doar mult mai diferita decat ceea ce prezenta pana acum Gigabyte.

Mai multe detalii despre seriile noi de telefoane mobile pe care Gigabyte le pregateste se vor afla dupa ce Mobile World Congress 2009 isi va deschide portile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea