Stiinta & Tehnologie

#diesel #turbo #limuzina sport #exeo #seat

Gama SEAT castiga premii In Europa

Ibiza Cupra a fost nominalizata ca fiind "Cea mai sportiva masina a anului" in Portugalia, iar in Finlanda seat Exeo a primit titlul de " Masina anului 2010 ".

Gama SEAT a castigat recent premii prestigioase acestea confirmand inca o data popularitatea modelelor. In acelasi timp s-au evidentiat designul, spiritul tanar si sportivitatea, caracteristice marcii.

In Portugalia, Ibiza CUPRA a fost desemnata "Cea mai sportiva masina a anului" de catre membrii "Car of the Yer - Crystal Steering Wheel Trophy ". Dupa ce a castigat in 2009 in Portugalia titlul "Masina anului la clasa mica ", de aceasta data noua Ibiza i-a invins pe rivalii sai cu modelul CUPRA, versiune echipata cu motor 1.4 TSI 180 CP, DSG, 7 trepte de viteza.

Pe de alta parte, SEAT Exeo a avut un inceput de an extraordinar fiind aleasa "Masina anului 2010" de catre cea mai bine vanduta revista auto din Finlanda, Tuulilasi. Acest premiu demonstreaza popularitatea noului model SEAT de cand a fost lansat pe piata.

Redactori ai revistei Tuulilasi au avut responsabilitatea de a vota masina preferata, iar Exeo s-a clasat pe primul loc, castigand la o diferenta de sase puncte fata de locurile doi (Mercedes Benz E) si trei (Volkswagen Polo). Acest titlu exceptional confirma calitatile si popularitatea modelelor SEAT, rezultate ale strategiei companiei de crestere a atractivitatii gamei SEAT.


Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea