Stiinta & Tehnologie

#bluetooth 3.0 #wifi #android 4.1 #Galaxy Young #Galaxy Fame

Gama Samsung Galaxy se imbogateste cu doua noi modele

Producatorul sud-coreean Samsung anuntat recent ca gama Galaxy se va imbogati cu doua noi telefoane. Este vorba despre Galaxy Young si Galaxy Fame, doua telefoane accesibile ca pret, cu un design care are ca punct de plecare modelul Galaxy S III, noteaza go4it.ro.

Dat fiind faptul ca sunt telefoane destinate persoanelor cu venituri reduse, Galaxy Young si Galaxy Fame beneficiaza de performante tehnice modeste. Astfel, dispozitivele sunt echipate cu un procesor de 1 GHz, conexiuni WiFi si Bluetooth 3.0 si o memorie interna de 4GB. Capacitatea de stocare poate fi extinsa cu ajutorul cardului MicroSD.

Principalele diferente se intalnesc la capitolul ecran si memorie RAM. Astfel, Samsung Galaxy Fame are un ecran cu diagonala de 3,5 inci cu rezolutie de HVGA, in timp ce modelul Galaxy Young are o diagonala mai mica (3,27 inci) si aceeasi rezolutie. Galaxy Young are ofera 512 MB RAM, iar Galaxy Fame are parte de 768 MB RAM.

Ambele telefoane beneficiaza de sistemul de operare Android 4.1. In plus, ele sunt disponibile atat in varianta Dual SIM, cat si in varianta standard.

Deocamdata, Samsung nu a oferit detalii despre preturi si data lansarii celor doua noi modele din familia Galaxy.

Sursa foto: connect.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea