Stiinta & Tehnologie

#model #dispozitiv #memorie #lansare #smartphone #htc desire

Gama HTC Desire se imbogateste cu modelul Desire U

Linia de terminale HTC Desire se extinde cu un nou model, botezat Desire U, destinat utilizatorilor de smarthpone mai putin pretentiosi. Potrivit specificatiilor tehnice anuntate de producator, noul HTC Desire U va rula sistemul de operare Ice Cream Sandwich cu ajutorul unui procesor single-core Qualcomm cu frecventa de 1 Ghz.

Dispozitivul vine echipat cu 512 MB de memorie RAM, in timp ce memoria interna destinata aplicatiilor este de 4 GB. Cei care isi doresc mai mult spatiu de depozitare pot apela la slotul pentru card micro SD. In plus, producatorul asigura gratuit 25 GB de spatiu de stocare Dropbox.

HTC Desire U beneficiaza de o baterie de 1.650 mAH, de un ecran Super LCD cu diagonala de 4 inci, precum si de tehnologia Beats Audio.

In prima faza, smartphone-ul va fi disponibil pe teritoriul Chinei si Taiwanului, la un pret de circa 130 de dolari. Producatorul nu a oferit detalii legate de lansarea lui Desire U in restul tarilor.

Sursa foto: androidcentral.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea