Stiinta & Tehnologie

#telefon #samsung #sistem de operare # galaxy r # samsung galaxy r #android 2.3 # gingerbread

Galaxy R, un nou smartphone cu dual core de la Samsung

Producatorul sud-coreean de telefoane Samsung a lansat Galaxy R , un nou smartphone care functioneaza pe platforma Android 2.3 (Gingerbread).

Galaxy R este un dispozitiv elegant foarte usor (cantareste doar 131 de grame). Are o grosime de 9,55 mm si vine echipat cu o baterie de 1650 de mAh, care asigura un timp de conversatie de 580 de minute, precum si 550 de ore de stand-by, scrie telecomnews.ro.

Este dotat cu un ecran tactil Super Clear LCD de 4,19 inci. Cu ajutorul unui procesor performant Dual Core, Samsung Galaxy R ofera multitasking sporit, dar si viteze superioare de incarcare si de navigare pe Internet .

Se poate filma HD 720p, iar redarea video este Full HD 1080p (Divx, WMV, MP4, H.264 B/P) la 30 de frame-uri pe secunda. Noul terminal Samsung permite descarcarea mult mai rapida a filmelor, jocurilor si a muzicii, fapt datorat conexiunii de tip H2SPA+.

La capitolul conectivitate, Galaxy R se poate lauda cu Bluetooth 3.0 HS, USB 2.0, si Dual Channel Wi-Fi. De asemenea, Galaxy R include si Samsung Hubs care ofera acces rapid la continut oriunde si oricand, precum si conectivitate continua cu cercul social al utilizatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea