Stiinta & Tehnologie

#calatorii masina #gadgeturi masina #gadgeturi #masina

Gadgeturi cool pentru calatoriile cu masina

Pentru multi, grija pe care o acorda masinii este asemanatoare cu cea pe care o acorda propriei case. O calatorie cu masina inseamna pe langa distractie si bucuria de a descoperi locuri si noi destinatii, si multe ore petrecute in interiorul autoturismului. De aceea este important ca atunci cand pleci intr-o calatorie cu masina, tu si cei alaturi de care mergi sa aveti parte de tot confortul si siguranta pe parcursul drumului.

Iata cateva gadgeturi cool pentru o calatorie mai placuta cu masina.

Incarcator wireless pentru telefon

Atunci cand pleci intr-o calatorie cu masina, cu siguranta ai nevoie de o modalitate simpla si la indemana prin care sa iti incarci telefonul, cand esti la volan. O solutie este sa iti achizitionezi un incarcator inteligent prin sistem wireless pe care il instalezi pe bordul masinii si cu ajutorul caruia vei putea sa incarci telefonul atunci cand ai nevoie. Oricine stie ca in vacanta, bateria telefonului se descarca mult mai rapid, fie ca folosesti aplicatiile pentru harti, ori camera telefonului pentru a face poze. Odata ce investesti intr-un incarcator pentru masina, vei avea siguranta ca telefonul tau va fi tot timpul functional.

Dispozitiv pentru muzica

Cand pleci intr-o calatorie lunga cu masina poti sa iei cu tine chiar si muzica preferata, indispensabila pentru a te simti bine si a te relaxa, atunci cand mergi si mai ales atunci cand conduci. Pentru acest lucru poti sa alegi un dispozitiv multifunctional, prin intermediul caruia poti sa redai muzica de pe telefon, de pe laptop sau de pe carduri de memorie. Versiunile permormante ale acestor dispozitive au inclusiv display digital si pot fi folosite chiar si ca incarcator pentru telefoane sau alte gadgeturi.

Player auto cu touch screen

In cazul in care obisnuiesti sa petreci mult timp in masina sau cand iti echipezi autoturismul pentru urmatoarea vacanta, un player auto poate fi accesoriul cel mai apreciat de toti cei alaturi de care calatoresti. Atunci cand ai un player auto cu touch screen timpul petrecut in masina trece mai repede si mai placut pentru tine si toti cei alaturi de care calatoresti, pentru ca puteti asculta muzica preferata prin intermediul acestui dispozitiv sau puteti urmari diverse filmulete.

Tablita magnetica pentru parbriz

Orice sofer a fost macar o singura data in situatia de a nota numarul de telefon pe o bucata de hartie pe care apoi a lasat-o in parbriz, o metoda folosita pentru a putea fi contactat rapid, de obicei, atunci cand nu ai gasit un loc de parcare si ai fost nevoit sa ocupi locul altcuiva sau sa blochezi anumite intrari sau porti. Pentru a scapa de aceasta operatiune, achizitioneaza un gadget ingenios, pe care il vei avea tot timpul lipit pe parbriz. O tablita magnetica pentru parbriz pe care sa iti treci numarul de telefon este o solutie la indemana oricarui sofer. In acest fel, ai intotdeauna siguranta ca numarul este la vedere, poti fi rapid contactat si nu incurci niciun alt sofer din zona.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea