Stiinta & Tehnologie

#windows phone 7 #internet explorer #microsoft

Functia de Copy/Paste in Windows Phone 7, deja in teste

Testele pentru implementarea functiei Copy/Paste in sistemul de operare Windows Phone 7 au inceput deja.

Mai multi dezvoltatori de aplicatii vor putea testa varianta actualizata a Windows Phone 7, cu functia copy/paste inclusa.

Functia este testata in cadrul versiunii 7.0.7338.0 a lui Windows Phone 7, cu firmware 2250.005.6541.0, potrivit mobilissimo.ro. Telefoanele disponibile pe piata cu sistemul de operare ruleaza versiunea 7.0.7004.0.

Microsoft a lasat sa se inteleaga ca functia copy/paste va fi introdusa in urmatorul update al sistemului de operare, in luna ianuarie 2011.

Utilizator va putea apasa pe orice cuvant in mail, Internet Explorer sau Microsoft Word, iar cuvantul va fi subliniat cu sageti in ambele parti. Utilizatorul va putea trage de sageti pentru a selecta mai multe cuvinte, iar un icon situat deasupra cuvantului/cuvintelor selectate va permite copierea.

In alt document nou, utilizatorul va putea folosi un icon paste care apare deasupra primului randul de litere din tastatura virtuala .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea