Stiinta & Tehnologie

#dacia #logan #franta

Franta: Dacia este pe locul trei in topul fiabilitatii

Modelele Dacia au urcat pe locul trei in topul fiabilitatii din Franta, in urma unei analize a publicatiei UFC-Que Choisir. Marca romaneasca este lidera la costuri de intretinere si reparatii pe piata din Franta.

Dacia a primit un indice de fiabilitate de 92.61% in urma unei analize a publicatiei franceze UFC-Que Choisir, obtinand cel de-al treilea loc in clasamentul de fiabilitate pentru masinile vandute in Franta. Totodata, modelele constructorului din Mioveni s-au situat pe primul loc in materie de cheltuieli de intretinere si reparatii, cu 130 de euro pe an. Producatori consacrati de automobile au fost surclasati in premiera de catre Dacia, iar castigul de imagine obtinut de constructorul roman este remarcabil.

Dacia Logan MCV a debutat cu succes in clasamentul fiabilitatii din Franta, fiind surclasat la categoria " masini de familie " doar de catre modelul Honda Accord. Versiunea MCV a lui Logan este cel mai popular model din gama Logan a constructorului din Mioveni.

Marca Dacia a fost surclasata in topul fiabilitatii din Franta doar de catre Toyota si Lexus. Automobilele Toyota au inregistrat un indice de fiabilitate de 96.2%, pe cand modelele Lexus au inregistrat o fiabilitate de 94.13%. Astfel, diferenta de fiabilitate dintre Dacia si Lexus este de mai putin de doua procente in cadrul acestui studiu realizat de catre cei de la UFC-Que Choisir.

Cititi mai multe pe Automarket.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea