Stiinta & Tehnologie

#ford focus #volkswagen scirocco #coupe

Ford va scoate un Focus coupe, rival pentru VW Scirocco

Ford va dezvolta pana la 10 variante de caroserie pentru noul Focus. Modelul compact va exista in varianta coupe, estate si cabrio.

Ford Focus va incerca sa indeplineasca cele mai variate cerinte ale clientilor mondiali, drept pentru care americanii au anuntat ca vor lansa in urmatorii ani pana la 10 variante de caroserie ale compactului.

Pana acum, publicul s-a bucurat de variantele C-Max si Grand C-Max ale modelului, urmand ca de la jumatatea acestui an sa primeasca noile variante dezvaluite la Detroit: hatchback-ul cu cinci usi si sedan. Bineinteles, la scurt timp dupa lansarea pe piata va sosi si varianta break, anticipata deja de multe site-uri de specialitate.

Ford are planuri mari cu Focus, intentionand sa dea nastere in urmatorii ani unei versiuni coupe, capabile sa egaleze sportivitatea rivalului volkswagen scirocco.

Mai mult decat atat, constructorul din Detroit va incerca o alta reteta pentru varianta decapotabila a compactei. Mai exact, Ford va inlocui acoperisul hard-top cu unul soft-top, spre care se indreapta toate sperantele unui succes de vanzari. Varianta coue si cea decapotabila ar urma insa sa fie produse in Statele Unite si sa fie mai apoi exportate in Europa intr-un numar redus de exemplare.

Noul Focus va sta si la baza viitorului Ford Kuga, care va fi disponibil in doua variante de caroserie, una cu cinci si una cu sapte locuri si ampatament marit. Cel-de-al zecelea model din gama Focus va fi, dupa cum probabil intuiati, o versiune electrica a modelului compact.

Cititi mai multe pe Automarket.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea