Stiinta & Tehnologie

#beijing #ford #concept

Ford va prezenta un nou concept la Beijing

Ford va prezenta la Salonul International de la Beijing Ford Start Concept , primul concept car creat de Ford in mai mult de trei ani.

Evenimentul va marca, de asemenea, prima lansare a unui vehicul concept Ford la un show auto din China. Conceptul Start este studiu de design si reprezinta avanpremiera unui nou membru al familiei EcoBoost , un propulsor cu trei cilindri de 1,0 litri. Unitatea este cuplata la o cutie manuala in sase trepte, care ajuta masina sa obtina un consum mai redus de combustibil.

Conceptul Ford Start a fost inspirat de tendinta globala de urbanizare, potrivit producatorului american. De realizarea conceptului este responsabila o echipa de designeri ai Studioului de Concepte Strategice din California al Ford.

Modelul mini combina pe langa tehnologia de motoare eco-friendly , aerodinamica si greuatea redusa cu un design futuristic, indreptat catre mediile urbane, pentru care a fost proiectat. Producatorul american estimeaza ca emisiile de CO2 ale noului model nu vor atinge nivelul de 100 g/km.

Cititi mai multe pe Auto.ro 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea