Stiinta & Tehnologie

#ford b-max #craiova #ford

Ford va prezenta noul B-Max, produs la Craiova, la Salonul Auto de la Geneva

Ford va prezenta noul model B-Max la Salonul Auto de la Geneva, in perioada 4-14 martie 2011. Ford B-Max va fi produs la Craiova, mai ales pentru export.

Ford B-Max, ce urmeaza sa fie produs la uzina de la Craiova, va fi construit pe platforma modelului Ford Fiesta si este considerat de oficialii companiei o masina de referinta pentru industria auto.

Primul Ford B-Max ar putea iesi pe portile fabricii de la Craiova pana la sfarsitul anului, potrivit Ziarultimpul.ro.

Noul model ar putea oferi motorizari de 1.0 litri/90 CP si 1.6 litri/101 CP pentru benzina si disel-uri 1.4 si 1.6 TDCI.

Ford va mai prezenta la Geneva si alte modele noi: conceptul Vertrek, inlocuitorul lui Kuga, Escape, Focus Electric, C-Max HEV, C-MAX Energie, Transit Connect Electric, Ranger Wildtrak pick-up, Mondeo ECOnetic , Metal Ka si Fiesta RS World Rally Car, potrivit Money.ro.

Capacitatea de productie a uzinei de la Craiova ar putea asigura un volum anual de preste 150.000 de unitati, dintre care mai mult de 80% ar urma sa fie exportate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea