Stiinta & Tehnologie

#lincoln #ford #masini

Ford si Lincoln vor deveni branduri total diferite ca design si tehnologie

Ford Motor Co a oferit in cadrul Salonului Auto de la Detroit o privire asupra planurilor legate de viitorul produselor , spunand ca vehiculele Lincoln vor fi dramatic diferite fata de produsele din divizia Ford in ceea ce priveste designul interior si exterior, precum si elementele de tehnologie , cum ar fi unele trenuri de rulare unice.

"Strategia nu se refera doar la produse noi, ci si la diferentierea completa de marca Ford nu numai ca design, ci si ca tehnologie," a declarat la Detroit Derrick Kuzak, vicepresedintele grupului de dezvoltare a produselor globale Ford.

Acest lucru inseamna ca vehiculele Lincoln nu vor avea nici un panou metalic comun cu nici un produs Ford. Kuzak a declarat, de asemenea, ca vehiculele Lincoln vor primi trenuri de rulare unice.

Lincoln planuieste sa elimine cel putin 200 de francize de pe 130 de piete de top din SUA. Cei care doresc sa ramana trebuie sa fie de acord cu upgrade-urile costisitoare si cu restul de modificari. Drept urmare, foarte multi dealeri Lincoln doresc sa afle mai multe detalii despre viitoarea linie de produse inainte de a lua o decizie.


Citeste mai multe detalii pe Auto.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea