Stiinta & Tehnologie

#ford #romania #comercializare #servicii

Ford Romania si-a inceput activitatea

– Compania Nationala de (CNV) pentru Romania devine operationala incepand de astazi si va fi responsabila in totalitate de comercializarea marcii in Romania, precum si de operatiunile de service si .

Acesta reprezinta un moment deosebit de important in activitatea desfasurata de Ford in Romania, intrucat dealerii autorizati vor putea accesa vehicule si componente direct de la Ford . Acest fapt contribuie la consolidarea activitatii de comercializare si a nivelului de satisfactie a clientilor pentru operatiunile de service.

De asemenea, astazi se incheie colaborarea de succes cu Romcar SRL, care a detinut rolul de distribuitor principal al Ford timp de peste un deceniu si care a contribuit la recunoasterea marcii in Romania.

Ingvar Sviggum, Vicepresedinte al Diviziei de Marketing, Service sivanzaria Ford Europa a afirmat: „Sunt onorat ca Ford Romania este acum parte din reteaua europeana devanzariFord.  Romania este o piata importanta pentru Ford in Europa. Ford dispune deja de o prezenta puternica in Romania, prin fabrica de productie de la Craiova. Sunt incantat ca astazi facem inca un pas in procesul de consolidare a relatiilor cu dealerii si cu clientii nostri din Romania”.

Echipa Companiei Nationale de Vanzari Ford este formata din aproximativ 30 de membri si isi desfasoara activitatea in Bucuresti. Acestia detin o experienta solida in industria auto, prin prisma functiilor pe care multi dintre ei le-au detinut anterior fie in cadrul companiei Ford, in diverse tari din Europa, fie in cadrul altor importatori sau constructori auto din Romania.

Ma bucur si sunt mandru sa anunt faptul ca astazi isi incepe activitatea Compania Nationala de Vanzari Ford pentru Romania”, a afirmat Paul Flanagan, Managing Director Ford Romania.  

Doresc sa ii asigur pe clientii nostri actuali si viitori din Romania ca obiectivul nostru este acela de a furniza servicii de vanzare, post-vanzare si marketing la standarde exceptionale. Pentru noi, satisfactia clientilor este prioritara si dorim sa le oferim acestora o experienta deosebita, atat in calitate de cumparatori, cat si in calitate de proprietari de autovehicule Ford”.

Paul Flanagan, care anterior a fost responsabil de coordonarea activitatii a 188 dealeri Ford din Marea Britanie va fi sprijinit in Bucuresti de Zoltan Brassai, in calitate de Director de Operatiuni. Domnul Brassai a ocupat anterior functia de Director de Operatiuni pentru Romania, in cadrul organizatiei Ford EDM (European Direct Markets), cu sediul in , Germania.  

Din echipa fac parte, de asemenea, Enrico Ferroni, Director de Marketing Ford Romania si fost Director de Flote in cadrul Ford Italia. Rafal Krajewski este in prezent responsabil de Divizia de Servicii pentru Clienti Ford (FCSD) si a detinut anterior o pozitie similara in cadrul Ford Polonia. Departamentul de Dezvoltare a Retelei este coordonat de George Sanduleac, care detine o vasta experienta in vanzari si managementul produselor in industria auto. Echipa Companiei Nationale de Vanzari Ford pentru Romania este completata de Adrian Nache, director al Departamentului de Vanzari Vehicule Comerciale , precum si de Sorin Toma, director al Departamentului de Vanzari Flote.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea