Stiinta & Tehnologie

#editie limitata #focus rs500 #ford

Ford lanseaza Focus RS500, editie limitata

Ford a lansat primele fotografii oficiale cu cea mai puternica versiune Focus construita vreodata, exemplar ce se bucura de nu mai mult, nu mai putin de 350 CP.

Noul Ford Focus RS500 este propulsat de acelasi motor turbo de 2.5 litri cu 5 cilindri ca si versiunea standard Focus RS , insa genereaza cu 15% mai multa putere: 350 CP la 6000 rpm si 460 Nm intre 2500 s,i 4500 rpm. Ford Focus RS500 accelereaza de la 0-100 km/h in doar 5,6 secunde, iar viteza de top este de 263 km/h.

Echiparea premium a acestui puternic model include: climatizarea dual zone, senzori de parcare spate, sistem de detectare a presiunii scazute din pneuri, parbriz incalzit, sistem de pornire fara cheie, faruri cu aprindere automata si senzori de ploaie, conectivitate Bluetooth, control vocal si port USB, sistem audio Sony 6-CD, scaune sport Recaro si tapiterie partiala din piele.

Pentru a nu se dezminti de la titulatura de editie limitata, naravasul model va fi construit in numar de numai 500 de exemplare.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea